Welkom in de Winkel van Lourdes.
Religieuze artikelen uit het heiligdom.

Hulp nodig? Heb je een vraag?

Ons vriendelijke klantenservice helpt je graag verder. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

E-mailadres

lourdes.shop.info@gmail.com

Working Days/Hours

Maandag - Vrijdag / 9:00 - 17:30 uur

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen
Enkele minuten nadat de betaling is bevestigd, wordt een bevestiging verzonden. Ik controleer ook mijn spammails. Ik neem contact op met de klantenservice als ik een uur na het betalen van mijn bestelling nog geen bevestiging heb ontvangen.
Een artikel toevoegen
Mijn bestelling is al betaald: helaas kunnen er geen wijzigingen worden aangebracht.
Mijn bestelling is nog niet betaald: plaats een nieuwe bestelling met alle artikelen die je wilt bestellen. Je vorige bestelling wordt automatisch geannuleerd.
Een artikel verwijderen
Ik heb al bericht ontvangen over de verzending van mijn bestelling: er kunnen geen wijzigingen worden aangebracht.
Ik heb nog geen bericht van verzending van mijn bestelling ontvangen: Ik kan nog steeds vragen om een artikel te verwijderen door contact op te nemen met de klantenservice.
Een artikel ruilen
Ruilen is alleen mogelijk als de bestelling nog niet is verzonden.
Wijziging van afleveradres
Als ik het trackingnummer van mijn bestelling nog niet heb ontvangen, kan ik het afleveradres nog wijzigen.
Ik moet contact opnemen met de klantenservice om het nieuwe adres door te geven door onmiddellijk een e-mail te sturen naar : lourdes.shop.info@gmail.com
Worden mijn breekbare artikelen goed beschermd?
Natuurlijk worden ze goed beschermd :)
We besteden veel zorg aan het verzenden van al je artikelen en zijn extra waakzaam als het gaat om breekbare artikelen.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Je bestelling wordt dezelfde dag of de volgende dag verzonden.

Zodra je het trackingnummer van de zending hebt ontvangen, wordt je pakket binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd naar Europa, 7 dagen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en tot 10 dagen naar andere bestemmingen.

We zijn gesloten in het weekend en op feestdagen, dus alle bestellingen die op vrijdag na 12.00 uur worden geplaatst, worden de maandag erna verzonden. Let op :
Als ik een beschadigd pakket ontvang, maak ik foto's van de schade voordat ik het openmaak. Deze foto's zullen worden opgevraagd in geval van een geschil.
Welke vervoerder levert mijn pakket?
We hebben een partnerschap met La Poste en al onze pakketten worden vanuit Frankrijk verzonden met Colissimo La Poste. Uw pakket wordt geleverd door een internationale partner zoals GLS, DPD, DHL, Parcel Force, An Post, USPS, ...
Is een expreslevering mogelijk?
Wij bieden geen 24-uurs levering.
Wijziging van het afleveradres
Als ik het trackingnummer voor mijn bestelling nog niet heb ontvangen, kan ik het afleveradres nog wijzigen. Ik moet contact opnemen met de klantenservice om het nieuwe adres door te geven door onmiddellijk een e-mail te sturen naar: lourdes.shop.info@gmail.com
Verschillend aflever- en factuuradres
Ik kan een ander afleveradres kiezen dan het factuuradres.
Internationale levering
Ik kan mijn bestelling overal ter wereld laten bezorgen. Het enige wat ik hoef te doen is de juiste optie selecteren in het dropdownmenu voor de bestemming, voor de meest nauwkeurige berekening van de verzendkosten.
Douanerechten
Alle bestellingen die buiten de Europese Unie worden geleverd, zijn onderworpen aan de douaneregels van het land van bestemming. Douanerechten kunnen daarom worden gevorderd door de lokale autoriteiten voor de levering van het pakket. Als de betaling wordt geweigerd, wordt het pakket naar ons teruggestuurd.
Wij accepteren betalingen per ::
 • - IDEAL
 • - Bancontact
 • - Kredietkaarten (Master Card, Visa, Maestro, American Express ...)
 • - Paypal
 • - Bank overschrijving
 • - Apple Pay
 • - Google Pay.
Let op :
Omdat betalingen per bankoverschrijving pas enkele dagen later bij ons binnenkomen, wordt het bestelde artikel intussen niet gereserveerd. Je bestelling is daarom afhankelijk van de beschikbaarheid van de artikelen op het moment dat wij de betaling ontvangen.

We bieden deze service nog niet aan.

Om speciale aanbiedingen te ontvangen, schrijf ik me in voor de nieuwsbrief.
 • - Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd met artikelen die al zijn afgeprijsd.
 • - Ik voer hier mijn kortingscode in het winkelwagentje in:
Ik heb mijn bestelling betaald en ben vergeten mijn kortingscode in te voeren:
Neem contact met ons op voor een terugbetaling.
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
Ik controleer de tracking van mijn pakket (het trackingnummer is vermeld in de e-mail ter bevestiging van de verzending van mijn bestelling).
Als ik een probleem zie, neem ik contact op met de klantenservice.
Ik ben niet tevreden met het artikel dat ik heb ontvang
Ik raadpleeg de retourprocedure in de Algemene voorwaarden of ik vraag het retourbeleid per e-mail op bij de klantenservice.
Ik heb een defect of beschadigd artikel ontvangen
Ik maak een foto van het artikel en de afleverbon in mijn pakket en stuur deze naar lourdes.shop.info@gmail.com. Vervolgens wacht ik op instructies van de klantenservice.
Er ontbreekt een artikel in mijn pakket
 • - Ik controleer mijn orderbevestiging om te controleren of het ontbrekende artikel is besteld.
 • - Ik controleer ELK hoekje en gaatje van het pakket en de noppenfolie. In 95% van de gevallen zit het item in het pakket, verborgen in de verpakking of verpakt met de andere items (vooral kaarten en medailles).
 • - Wat betreft korrelwierook, combineren we over het algemeen de hoeveelheden in hetzelfde zakje (tenzij anders aangegeven bij de bestelling). Bijvoorbeeld: Ik bestel 2 x 10g Heilige Michaël wierook en ontvang 1 enkel zakje van 20g. Ik controleer het gewicht dat staat aangegeven op het plastic zakje dat ik ontvang.
 • - In alle gevallen controleer ik de staat van mijn pakket voordat ik het openmaak, en ik maak foto's als het beschadigd is. Deze foto's zijn nodig in geval van een geschil.

Als ik het antwoord op mijn vraag niet heb gevonden, neem ik per e-mail contact op met de klantenservice: lourdes.shop.info@gmail.com

Klantenservice

Heeft u algemene vragen of hulp nodig ?

Ons vriendelijke team helpt je graag verder (wij spreken Nederlands) - Bel ons : 00 33 977 484 620 (maandag - vrijdag van 9:00 – 17:00 uur)

Winkelen in Lourdes

Wij verzenden souvenirs uit Lourdes

Omdat we beseffen dat een reis naar Lourdes niet voor iedereen mogelijk is, verzenden we religieuze artikelen over de hele wereld

Internationale Verzending

We verzenden wereldwijd

Winkel veilig in Lourdes, snelle levering thuis!